Til november mødes udstillere og landets andelshavere i Øksnehallen til Fremtidens Andelsbolig 2016. Her er det muligt for andelshaverne at få gode råd til alt fra altanbyggeri til boligadministration.

Og selvom der er længe til november, er der allerede nu mange virksomheder, der har meldt sig under fanerne som udstillere til messen.

Det gælder blandt andet DEAS Ejendomsadministration:

– Vi har lavet en række forskellige administrationsløsninger – Basis, Plus og Premium – målrettet forskellige andelsboligforeninger, fordi vi oplever, at foreningerne har meget forskellige behov alt efter størrelse. Desuden er der jo i de senere år kommet store krav til foreningerne med nøgleoplysningsskemaer osv., og her vil vi gerne benytte Fremtidens Andelsbolig til at få en dialog i gang om, hvordan vi kan hjælpe foreningerne med ajourføring osv., udtaler Søren Ralph Hansen, som er ansvarlig for andelsboligområdet i DEAS.

Altanfirmaet Windoor glæder sig også til at være udstiller på Fremtidens Andelsbolig 2016:

– Vi var også med til Fremtidens Andelsbolig i Odense i 2014, så det er spændende, at vi til november skal snakke med en ny målgruppe i København, siger Michael Jensen fra Windoor og fortsætter:

– Det er jo ingen hemmelighed, at vi som altanfirma er interesserede i at høre om andelshavernes ønsker til altanprojekter og få taget snakken én-til-én. Vi ser Fremtidens Andelsbolig som en god mulighed for at få skabt kontakter til de lokale andelsboligforeninger og forhåbentligt at få sat en masse altanprojekter i gang.

Vaskemaskinefirmaet Nortec ser Fremtidens Andelsbolig som en glimrende mulighed for at komme ud til en væsentlig gruppe af beslutningstagere:

– Det er ingen hemmelighed, at vi til hverdag har let ved at få de professionelle beslutningstagere i spil, men når det kommer til andelshavere, som jo er en stor målgruppe for os, så ved vi, at det virker at møde dem til en begivenhed som Fremtidens Andelsbolig, så det glæder vi os til.

Er I interesserede i at vide mere om, hvordan jeres virksomhed eller organisation bliver en del af Fremtidens Andelsbolig, så læs mere under Bliv udstiller eller bestil et opkald.

DEAS Ejendomsadministration, altanfirmaet Windoor samt vaskemaskinefirmaet Nortec er alle messepartnere ved Fremtidens Andelsbolig 2016.

Hvad vil du vide mere om?

Går du som andelshaver rundt og tænker ”det her emne kunne være spændende at høre mere om…,” eller ”jeg vil gerne deltage i den her debat om…,” eller ”jeg vil gerne møde udstillere fra den her branche…,” så giv os endelig besked, og ABF undersøger, om det kan blive en del af Fremtidens Andelsbolig 2016. Uanset om jeres forening er medlem af ABF eller ej, har du mulighed for at sætte dit præg på Fremtidens Andelsbolig, så tøv ikke med at sende dine forslag.

Skriv til kontakt@fremtidens-andelsbolig.dk med dit input.

Bestil billet