ABF-ballonerne hang over hovedstrøget i Øksnehallen og bød de mange deltagere hjerteligt velkommen til ”Fremtidens Andelsbolig 2016”.

Og allerede fra morgenstunden var deltagerne klar til at tage for sig af et overflødighedshorn af politiske debatter, juridiske og økonomiske foredrag og mere end 100 udstillere, der alle fik gode snakke med de mange deltagere.

Debattører krydsede klinger på scenen, når maksimalprisen og omdannelse af andelsboliger til ejerboliger var til debat, kyndigt styret af DR-journalisten Camilla Thorning.

Og skulle man videre til et af de mange populære foredrag, kunne man lige nå at få en sandwich ved et af de mange langborde. Eller du kunne sætte poderne af i det populære legeområde, hvor der både blev tegnet, læst og bagt kage på legetøjskomfuret, mens glade børnestemmer vidende om, at det var en dag for alle – uanset alder.

Mere end 100 udstillere sørgede for, at snakken gik i alle kroge, visitkort blev udvekslet og informationsmateriale skiftede hænder i løbet af dagen. Her var alt fra altaner og høns i byen til administrationsydelser og vinduer, der både appellerede til deltagere i etageejendomme og klyngehuse.

ABF’s medlemsrådgivning gav gode råd med på vejen om både jura og økonomi, og køen var lang for at lege med ABF’s nyeste tiltag, foreningshjemmesider. ABF’s sofa-talks fik deltagere til at sætte sig til rette i de bløde stole og fortælle om deres erfaringer, og der blev udvekslet telefonnumre, emails og hjemmesideadresser på tværs af både regioner og ABF-kredse.

En fantastisk dag i andelsboligens tegn er slut. En stor tak skal lyde til alle jer andelshavere, udstillere og debattører, der i fællesskab var med til at sætte et præg på ”Fremtidens Andelsbolig 2016” og give dagen det indhold, som det hele handlede om – nemlig viden, inspiration og livsstil.