På inspirationsdagen Fremtidens Andelsbolig 2016 kan jeres forening blive klogere på, hvad I kan gøre for at lette salget af andelsboliger, hvis I bor i et område, hvor salg er en udfordring.

Af Lise Clemmensen

En vigtig del af et ABF-medlemskab handler om at være en del af et fællesskab. Et fællesskab, hvor foreninger kan erfaringsudveksle om stort og småt i hverdagen.
Derfor kan deltagere på Fremtidens Andelsbolig 2016 møde en lang række foreninger på ABF’s stand, som gerne drysser deres mange forskelligartede erfaringer ud over de besøgende på messen. I kan blandt andet høre mere om, hvordan I sparer penge på foreningens drift, hvordan I kan tiltrække flere frivillige til bestyrelsen, og så sætter ABF fokus på salg af andelsboliger i provinsen.
På ABF’s stand kan du i løbet ad inspirationsdagen møde andelsboligforeninger og eksperter, der i uformelle sofa-talks deler ud ad deres erfarings- og ekspertviden. En af de foreninger, I kan møde, er A/B Gartnerhaven I i Skælskør.

Salgstricks

Den Sydsjællandske forening tæller 27 andele og er placeret i det naturskønne Skælskør, ca. en times kørsel fra København. Foreningen har en del andelshavere, som har passeret 70 år, men det er ingen hindring for masser af aktiviteter året rundt, og så er det en veldrevet forening med styr på detaljerne. Og det kan mærkes på salget i foreningen. Ofte bliver en andel nemlig solgt indenfor 2-3 måneder, fortæller Laif Nicolaisen og Peer Kirkegaard, der ud over at være henholdsvis kasserer og formand i foreningen også er aktive i ABF’s kreds Sydsjælland. Og så har de begge en handelsbaggrund, som de bruger flittigt i den daglige drift.

De gode salgs- og handelstricks fra A/B Gartnerhaven I deler Peer Kirkegaard og Laif Nicolaisen gerne med jer deltagere i en fælles sofa-talk sammen med selvsalgsportalen Boliga Selvsalg, som finder sted på ABF’s stand.

Mød Laif Nicolaisen, Peer Kirkegaard og Boliga Selvsalg på Fremtidens Andelsbolig 2016, ABF’s stand kl. 16.00 – 16.30.

Bestil billet