På lørdag går det løs med Fremtidens Andelsbolig 2016, og vi håber på at se rigtig mange andelshavere, bestyrelsesmedlemmer og nysgerrige naboer i Øksnehallen. Få et overblik over Øksnehallen her, tjek programmet ud her, og se hvem du kan møde på det store udstillerområde her. Husk at billetten er gratis, hvis du bestiller på forhånd.

I efteråret 2014 løb Fremtidens Andelsbolig af stablen for første gang. ABF’s medlemsblad spurgte dengang en række deltagere om, hvorfor de valgte at bruge en lørdag på deres andelsbolig. Læs her, hvad de svarede – og få inspiration til, hvad du kan bruge Fremtidens Andelsbolig 2016 til:

Far & søn Henrik og Scott, A/B Elbagård, 2300 København S

”Vi deltager for at høre om, hvad der sker inden for andelsboligsektoren og for at høre debatterne. Og så er det spændende at høre, hvad landsformanden siger. Vi skal også snuse rundt på messen for at se, om vi kan få viden med hjem til foreningen, især om forebyggelse af oversvømmelser ved skybrud”.

Naboer Jette & Jimmi, A/B Toftevej, Odense SØ

”Vores forening skal have nye døre, så vi håber at få inspiration med hjem til foreningen. Vi skal også have skiftet tag og vinduer, og det er jo tunge poster i budgettet. Derfor håber vi at få mere viden, også om solceller. Det er hyggeligt at være afsted med naboen, så inspirationsdagen kan varmt anbefales”.


Andelshaver Rolf, A/B Refnæsgaard, 2200 København N

”Jeg er her for at skabe netværk til andre foreninger. Og så deltager jeg på messen for at få viden og input til vores forening”.

 

Bestil billet