Bliv udstiller

Bliv udstiller

ABF inviterer din virksomhed til at udstille på Andelsboligmessen Fremtidens Andelsbolig 2016.

I år har vi flyttet den succesfulde begivenhed til København, hvor Øksnehallens smukke hal danner rammen om en oplevelsesrig dag med temaet: viden. inspiration. livsstil. Disse ord bliver omdrejningspunktet for dagen, hvor ABF inviterer 360.000 beboere fra landets 205.000 andelsboliger – såvel beslutningstagerne i foreningerne, den enkelte beboer samt potentielle andelsboligkøbere.

En bred vifte af virksomheder indenfor forskellige brancher og segmenter repræsenteret på et 2000 m2 stort udstillerområde samt en lang række seminarer, foredrag og workshops skal danne grundlag for at Fremtidens Andelsbolig 2016 bliver et tilløbsstykke for alle med interesse i andelsboliger – såvel udstillere som publikum.

Som noget nyt vil messen i 2016 også inkludere livsstilsområder med fokus på den enkelte andelshavers behov og drømme. Som virksomhed har I – udover at være til stede med egen stand – mulighed for at afholde egne indlæg og dermed komme i direkte kontakt med de to målgrupper; beslutningstagerne i andelsboligforeningerne og den enkelte forbruger.

ABF håber, at jeres virksomhed har lyst til at deltage og dermed være med til at inspirere vores medlemmer med jeres produkter og ydelser.
Book en stand