Boliga Selvsalg er hovedsponsor på Fremtidens Andelsbolig 2016 og glæder sig til at nå bredere ud med en andelsboligmesse, som mixer ABF og livsstil.

Af Lise Clemmensen

– Vi vil gerne møde en masse fremtidige selvsælgere. Kombinationen af ABF og livsstil giver os mulighed for at nå ud til en bredere skare af fremtidige selvsælgere, fortæller Majken Madsen. Hun er Product Manager hos Boliga Selvsalg og har ansvaret for firmaets deltagelse på Fremtidens Andelsbolig 2016.

Som hovedsponsor ser Boliga Selvsalg messen som en oplagt chance for at møde kunderne face to face og få input til deres selvsalgsportal:

– Selv om vi er en onlinevirksomhed, betyder det meget for os at møde selvsælgerne i øjenhøjde. Det giver os inspiration til at gøre Boliga Selvsalg endnu bedre i fremtiden, forklarer Majken Madsen.

Inspiration til kunderne

Fremtidens Andelsbolig 2016 finder sted i Øksnehallen, i hjertet af København, og hver tredje bolig i Københavns kommune er en andelsbolig. Messen tiltrækker derfor et stort og købedygtigt publikum, et kundepotentiale, som Boliga Selvsalg også har store forventninger til:

– Vi forventer at vise en masse fremtidige selvsælgere, at de godt kan oprette en rigtig god og flot boligannonce. Vi vil også gerne være med til at inspirere dem til, hvordan de kan få det mest optimale ud af deres boligsalg, fortæller Majken Madsen.

boliga billedfrise2

Ansigtet bag skærmen

Når ABF slår dørene op til Fremtidens Andelsbolig i Øksnehallen d. 5. november, er det en unik mulighed for de mange udstillere til at møde både nuværende og potentielle købere. Og især kontakten til sin eksisterende kundemasse ser Majken Madsen da også som en klar fordel for en webbaseret virksomhed som Boliga Selvsalg:

– En messe er en god mulighed for at vise, at der faktisk sidder nogle mennesker bag skærmene, der er helt klar på at hjælpe og at man på Selvsalg.dk aldrig er overladt til sig selv, forklarer hun.

Nye kunder i butikken

Det er ikke kun eksisterende kunder, som Boliga Selvsalg og andre virksomheder kan møde på Fremtidens Andelsbolig.
Udstillere kan også komme i kontakt med potentielle kunder og få sået de første frø til fremtidens kundeportefølje, som også er en af idéerne bag hele udstillerdelen på messen. Og med sloganet ”Viden. Inspiration. Livstil” favner messen virksomheder inden for en bred vifte af kategorier. Det har Boliga Selvsalg, som servicevirksomhed, også set, forklarer Majken Madsen:

– Vi håber, at deltagerne på messen vil gå hjem med følelsen af, at det sagtens kan lade sig gøre at sælge sin bolig selv. Og så håber vi selvfølgelig, at deltagerne vil tænke, at Selvsalg.dk er det helt rigtige valg.Og så vil Boliga Selvsalg også gerne sætte fokus på samarbejdet mellem den webbaserede virksomhed og ABF:

– Vi vil samtidig gerne benytte messen til at fortælle om vores ABF-samarbejde med fordelsrabat, slutter hovedsponsoreren.

 

Fakta om Boliga Selvsalg
Selvsalg.dk giver dig mulighed for at sælge din bolig selv. Du opretter din annonce, skriver tekst, uploader billeder og plantegning – og angiver pris og faste udgifter.

Når du aktiverer din boligannonce, vil der automatisk blive tilknyttet en salgsopstilling som mulige købere kan downloade. Du kan også uploade forskellige dokumenter som vedtægter og lign. til din boligannonce.

Bestil billet